Cumpără, licitează sau vinde fără comision.ÎnregistreazăLoginConectare Facebook

Telefonia mobila in Spania.

Autor: jonelrooney

Publicat pe 05 Februarie 2013

În Spania există mai multe telefoane mobile decât locuitorii din anul 2006.Telefonia mobilă a sosit în Spania în 1976, cu punerea în funcțiune a "telefonului de autoturism automat" (TAV) de către Compania națională Telefonica și Spania (CTNE), acest sistem era limitat la Madrid și Barcelona, și  putea fi folosit numai în vehicule.
De atunci Spania a devenit una dintre țările europene în care telefonia mobilă are o mai mare acceptare. Telefoanele mobile sunt omniprezente și, într-adevăr, de la 31 martie 2006, Spania are mai multe linii telefonice oficial decât populația.
In prezent pe tot teritoriul peninsulei iberice exista numeroase posturi-cabine telefonice de unde se pot realiza convorbiri internaționale cu preturi rezonabile și cu posibilitatea de efectua convorbiri absolut în orice țară din lume cu acoperire și semnal bune, acest sistem de comunicație este esențial pentru imigranții care sunt stabiliți în aceasta țară, acesta sa dovedit a fii cel mai bun mod ca ei sa fie în legătura continua cu familiile lor de la mii de km. depărtare.

    Adaugă comentariul tău

    Trebuie sa fii logat mai intai pentru a putea comenta.

    Caută în blog

    Produse adăugate recent

    Produse ale autorului